Commercieel/administratief medewerker – M/V – 40 uur

Wie zijn wij?

FLM food Ingredients levert eersteklas houdbare groente- en fruitproducten. Zorgvuldig diepgevroren, geblancheerd, gepasteuriseerd of gesteriliseerd. En tailor-made voor onze klanten geproduceerd en verpakt in dozen, zakken, emmers of blik. We hebben alle kennis en techniek in eigen huis om maatwerk te leveren voor elke toepassing. Altijd met maximale versheid en van de hoogste kwaliteit. FLM levert wereldwijd aan de foodservice en de voedingsindustrie, volgens de hoogste internationale eisen.

Kwaliteit leveren, betekent voor ons ook werken op een zo duurzaam mogelijke manier, met aandacht voor mens en milieu. We bieden onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een goede onderlinge samenwerking en betrokkenheid vinden we erg belangrijk. We willen dat medewerkers zich bij ons thuis voelen en zorgen daarom voor een vertrouwde, collegiale en stimulerende omgeving. Veel van onze medewerkers werken dan ook al lange tijd bij ons.

Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een commercieel / administratief medewerker (m/v) 

Functieomschrijving:

Als commercieel / administratief medewerker heb je een zeer afwisselende en uitdagende functie. Aan de ene kant ondersteun je onze binnendienst met een breed scala aan werkzaamheden, van het invoeren van verkooporders, het regelen van vrachten, het vastleggen van informatie, tot aan de facturatie. Hierbij heb je ook telefonisch en per mail contact met onze klanten en transporteurs en heb je persoonlijk contact met de chauffeurs die komen laden en lossen.

Verder biedt je ondersteuning aan onze financiële afdeling, waar je werkzaamheden vooral zullen bestaan uit het invoeren van diverse inkoopfacturen en andere eenvoudige administratieve werkzaamheden. Je werkt in een klein, gezellig team met een goede sfeer.

Commerciële werkzaamheden:

 • Invoeren van verkooporders
 • Facturatie
 • Boeken van transporten, zowel over land als containertransporten over zee en verzorgen bijbehorende documenten
 • Administreren en archiveren van diverse verkoopdocumenten
 • Ontvangen van chauffeurs en verzorgen van transportdocumenten

Administratieve werkzaamheden:

 • Palletregistratie
 • Boeken van diverse inkoopfacturen
 • Archiveren van diverse documenten
 • Telefonist/receptionist

Wie ben jij

Als commercieel / administratief medewerker werk je veel met computers in diverse programma’s (ERP-systeem en Microsoft Office), dus het is zeer belangrijk dat je hier goed mee kan omgaan. Ook ben je tijdens je werk veel in contact met klanten en collega’s en je beschikt daarom over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder ben je goed georganiseerd en ga je structureel te werk. Onze klanten zitten over de hele wereld en het is belangrijk dat je Engels kunt spreken en schrijven en bij voorkeur heb je ook kennis van de Duitse taal.

Wat bieden wij jou

 • Een zeer uitdagende en afwisselende functie
 • Korte communicatielijnen
 • Informele werksfeer in een klein en gezellig team
 • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

SOLLICITEREN

Interesse? Graag horen we wie jij bent en vertellen we je meer over ons bedrijf, onze toekomstplannen en jouw kansen daarin!  Je kunt je interesse kenbaar maken door contact op te nemen met patrick.kierkels@flm-foodingredients.com.